Van értelme?

2015.01.16. 20:05

Gondolatok jönnek-mennek a fejemben, de ritkán írom le ide őket. Nem azért, mert nem szeretném, csak...

...no, amiről eddig is szó volt. Ez a blog.hu egy más blog. Én is használom ezen kívül, de másra. A személyes blogomat viszont baromira furcsa itt tartani. Bla-bla-bla, ezt már egyszer leírtam, ez eddig nem új.

Viszont most olyat kérek a feltételezett olvasóimtól, amit eddig soha. A blogolon mindig volt értelme miért csinálni. Olvasták a barátaim, és olvasta egy raklap ismeretlen ember - én pedig egy raklap ismeretlen ember blogját. Sosem volt olyan érzésem, hogy offline naplót írok - az átállásig. Offline naplóm pedig már van, nem kell még egy.

Tehát amit kérek, kedves olvasó: ha itt vagy, és mondjuk elolvastad idáig, légyszi' kommentelj egyet. Akár álnéven, akár egy teljesen üres kommentet, én már abból érteni fogom. 

De ha nem vagy itt, kedves akárki, akkor a blog se marad. Ha viszont marad, akkor gyakrabban fog frissülni. Na'.

A bejegyzés trackback címe:

https://theperditionchapters.blog.hu/api/trackback/id/tr367080559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása