Idő

2011.03.09. 03:29

Time. Mára rengeteg fontos dolgot terveztem. Most éjjel 3 óra van, és mindebből elég kevés valósult meg. Hova tűnt ez a nap?

Aika. Múlt héten ilyentájt azon gondolkodtam, mennyi mindennel előrébb leszek egy hét múlva. Közbejött egy betegség, és egy... valami. De mindez másfél hete. Ki lopta el ezt az időt?

時間 (jikan). Március van. Több, mint 2 hónap telt el szilveszter - na és a szilveszteri incidens óta. Akkor azt hittem, vagy így, vagy úgy, de már túl leszek az egészen, és márciusban majd ezen fogok filózni, és 'mi lett volna, ha' kérdéseket gyártani. Március van, és nyakig ülök az egészben. Hová lett ez a több, mint 2 hónap?

시간 (sigan). Én voltam az erős jellem, én voltam az, aki megmondja, mi legyen ezek után, én izgultam annyira, mintha az apja lennék - de fogalmam nem volt, hogy milyen lesz, ha Zoé megszületik. Elképzelni sem tudtam, és még most is nehezen hiszem el. De már lassan fél éves! Mi történt ennyi idő alatt? Hova loptak fél évet?

Tid. Már több, mint egy éve megismertem egy társaságot. Köztük K-t is. De annyira hülye helyzetet, mint akkor, ki se lehetne találni. Sok-sok minden, rengeteg minden történt. Eszembe villant egy gondolat: mi lesz egy év múlva? Finoman szólva, nem tettem volna a lottó ötöst arra, ami most megy. Már azt sem tudom, hogy mikor ünnepeltük az egy évet. És azt az egy évnyi időt ki rabolta el?

Цаг (cag). Amikor abbahagytam a középiskolát, azt hittem, jövőre leszek végzős az MSC-ben - illetve tavaly végeztem a BSC-ben. Amikor eljöttem az Int.-ból, azt hittem, ilyenkor már javában egyetemre fogok járni (újra). Amikor kiderült, hogy mégsem, már az is lassan egy éve volt. HOVÁ TŰNIK AZ IDŐ??!

A bejegyzés trackback címe:

https://theperditionchapters.blog.hu/api/trackback/id/tr906221965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

áthúzott titkos pé 2011.03.09. 19:59:23

Ki vagy Te? nem tudok Rólad semmit talán másfél éve..

ThePerditionChapters 2011.03.09. 21:41:01

A 'semmit' talán egy kicsit túlzás... De amúgy igaz... És ez asszem baj, nagy baj.
süti beállítások módosítása