Time to split!

2014.04.23. 03:10

Amikor a poszt gondolata felötlött bennem, még fogalmam sem volt, hogy megszűnik a blogol. Így azonban még aktuálisabb is!

Szemléletváltás ide-oda, ez egy olyan időszak nálam, amikor nehéz a dolgokat megtartani. Ezért inkább hallgatok, egészen júniusig, hiszen akkor lélegezhetek majd csak fel. Ez azt jelenti, hogy nem hogy személyes bejegyzés nem lesz, még a gondolkodást is beszűntetem addig. (Fotoszintetizálni azért nem kezdek el.)

Azonban mindez a személyes, magán dolgokra vonatkozik. Mert írtam én itt már mindenről: zenéről, nyelvekről, és mindenféle világi dologról. Ezzel két probléma van... Probléma 1.: azok az írásaim ezen blogot olvasó embereket nem érdeklik. Ezzel tisztában vagyok... Probléma 2.: ez egy "inkognitó" blog. Kétféle olvasóm van: a nagyon közeli barátaim, és a teljesen ismeretlenek. Ez nekem így jó és így szuper, a személyes kínjaimnak ez a legjobb "közönség". Viszont egyes írásaimnak meg nagyobb figyelmet szeretnék, amit akár ki is linkelhetek facebookra.

Mindezért a legjobban akkor jár mindenki, ha ez a blog kettéválik. Nyelvekről, zenéről, közlekedésről, és minden "hobbimról" ezentúl a következő blogban fognak írások készülni: http://darrenmatters.blog.hu . Beüzemelve még nincs, az első poszt a napokban várható.

FONTOS! Ez a blog megmarad (azaz kényszerköltözik majd a blog.hu-ra, aminek egyáltalán nem örülök, ennek a blognak a blogol.hu a legjobb hely!). Ide le is írtam a másik blogom címét, tessék látogatni azt is. DE! Visszafele nem szeretnék 'reklámot'. Még egyszer: nem szeretném, hogy az új blogról bárki rátaláljon erre a blogra!

Mivel azonban ez a blog a személyes blog marad, és említettem, hogy júniusig nem lesz új poszt... És a blogol június elején szűnik meg... Ez a legutolsó posztom a blogolra. Na jó, nem, mert az új (kényszer)címet majd bemásolom.

Így hát, kedves blogol, köszönöm az elmúlt... hány évet is? 8-at biztosan (elődblogok...). Az egyetlen rossz lépése a blogolnak amióta használom, az az, hogy megszűnik. A blog.hu is jó, de egészen más kaliberű. Elhiszem, hogy pl. pont a blog.hu javára az itteni látogatottság csökkent, de szerintem sok volt az állandó felhasználó, akik semmi pénzért nem akartak a blog.hura menni. De hát, ilyen az élet.

Az 5 éves, 13 fejezetes Perdition Chapters is ezennel búcsúzik innen. Május elején lesz egy poszt itt, az új címmel. Viszlát!

A bejegyzés trackback címe:

https://theperditionchapters.blog.hu/api/trackback/id/tr536221878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása