Átmeneti állapot

2013.10.02. 21:08

Egyértelmű hupli volt mostanság, amit egyértelmű lejtmenet követ mindig. Ehhez már hozzászoktam. A különbség, hogy a mostani hegymenet talán egy kicsit megváltoztatott.

Apropó... meg tud egy ember változni? Határozottan az a véleményem, hogy nem, történjen akármi. Valami mégis más, de akkor meg a megfelelő szó kell rá... De azt nem tudom. De ami biztos, hogy újfent 'ez így nem maradhat'. Valamerre menni kell innen. És az energiavámpír sem ment annyira messze, mint gondoltam.

Még valami... Ha már az 'energiavámpír' archievment visszavonásra került, legalább került a helyére egy újabb: lassan olyan lesz japánul olvasni, mintha angolul olvasnék. Idegen nyelv, mindig lesz szó, amit nem értek (mondjuk a japán esetében akkor fel sem tudom olvasni)... de már úgy érzem, legalább annyira az enyém, mint az angol.

A bejegyzés trackback címe:

https://theperditionchapters.blog.hu/api/trackback/id/tr766221885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása