Blog összefoglalás

2013.02.04. 03:24

Úgy gondoltam, itt az ideje egy ilyennek is. Mivel most megint gondolkozós időszakom van (izé, nekem mikor nem olyanom van?), jó volt megint végigolvasni ezt a blogot. És ha már elfelejtettem, hogy megint szülinapja volt a blognak...
Nem véletlenül szedtem fejezetekbe a dolgokat, ez rám mindig is jellemző volt. Röviden, címszavakban, hogy mi jut ma róluk eszembe...

Első - a kezdetek, nagy változások. (2009-01-07, +)
Második - kettősség, álarc (2009-01-17, -)
Harmadik - végső lemondás (2009-04-28, -)
Negyedik - egyensúly (2009-07-16, +)
Ötödik - The Darkest Times (2009-09-09, -)
Hatodik - viszlát ELTE fizika, építkezés (2009-09-26, -)
Hetedik - a kutatás kezdete...magamról és a világról (2010-03-04, x)
Nyolcadik - lélek és tudás LVL UP (2010-08-14, +)
Kilencedik* - energiavámpír 1, KRE japán, low (egész 2011, -)
Tizedik - látszólagos pozitív változások, energiavámpír 2 és az illúziók, testi-lelki káosz (2012-01-23)

Hadd szóljak még erről a tizedikről. Tényleg pozitívan indult, a szándék és a felfogás is megvolt hozzá. De megint olyan lapokat kaptam, amikkel nem tudtam jól játszani. Igazi zuhanórepülés, hiszen magasabbról indult, mint bármelyik, és majdnem ott ért véget, ahol az Ötödik.

A Tizenegyedik szinte ugyanúgy indult, mint a Tizedik, csak már egy év 'előnnyel'. Az 'Ok-okozat esemény' poszt legnagyobb kérdése az lett volna, hogy ezúttal a minden eddiginél pozitívabb hozzáállás hozott pozitív történéseket, vagy pedig fordítva? (BTW, nincs még egy idióta, aki a szabadidejében (öhm..) ilyeneken gondolkodik...) Az is lehet, hogy a kettő egy időben jött, de ami biztos: NEM a fő pozitív esemény, S miatt írtam le azt, hogy 'Tizenegyedik fejezet'. Akkor még az egész sehol nem volt. De legalább rá kellett jönnöm, hogy derült égből villámcsapásként is tudnak 'pozitív' események sorát elindító dolgok-véletlenek-akármik történni.

Ja, hogy ez egy összefoglalás. Van még valami: rá kellett döbbennem, hogy a kommentekre lusta vagyok válaszolni. Legalábbis külső szemlélőnek így látszik. Remélem, hogy akinek kell tudnia, az tudja, hogy nálam nem az számít, hogy reagálok-e valamire. (Sőt...) De ha már itt tartunk... Szerintem a világ leghülyébb kommentje (főleg egy blogban) az 'egyetértek'. A legjobb dolog nem-egyetérteni, mert másik nézőpontot adhat. (Szerencsére általában az egyetértéstől nem kell félnem... :) )

Mindig vészjósló valamiről azt olvasni, hogy 'összefoglalás', mert az általában egyet jelent a megszűnéssel. Annyiból igaz, hogy a pozitívról mindig is nehezebb volt írni, mint a negatívról. De azért akármennyire pozitív valami, egy vérbeli pesszimista mindigis találni fog okot a hülye gondolatokra és az önsajnálatra... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://theperditionchapters.blog.hu/api/trackback/id/tr826221892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása