Interesting...

2011.02.24. 01:27

Szinte megfogalmazhatatlan, illetve túl 'bizalmas' a bloghoz... ha pontosan meg kéne fogalmazni a legfőbb gondomat. Az utóbbi 3 évben főleg, de azon túl is. A személyiségem valahogy olyan, hogy ebből a szempontból a vesztes, 'lúzer' csapatban vagyok. Bár talán L még inkább ott van... ki tudja. A lényeg: figyelve az utóbbi 3 évet, ilyen tekintetben most vesztettem el az összes optimizmusomat. Vagy egyszer csak kivetkőzök önmagamból, és olyan leszek, mint G. Egy biztos: életre valóbb az olyan típus... 

És ezeket tényleg nem tudom, miért írom le ide, még ha ennyire homályosan is. Már írtam, az önsajnálat szikráját is kerülni akarom, választ sem várok rá, de akkor miért nem a 'naplóba' írom, amit senki sem lát? Valahol jó érzés beleírni ezt az e-éterbe... Bár teljesen hasztalan, az tény. 

A bejegyzés trackback címe:

https://theperditionchapters.blog.hu/api/trackback/id/tr716221971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

áthúzott titkos pé 2011.02.24. 17:51:21

Ne bánd, hogy nem vagy G. Lehet, hogy most nehezebb, hogy bizonytalanság vesz körül, de egy idő után Te jársz jobban. Igazából sok okosságot tudnék mondani, hogy miért, csak nem való egy blogba.. :)
süti beállítások módosítása